" En tiedä edes kaikia sääntöjä, mutta periaatteessa kai ideana 24 tunnin sarjakuvatempauksessa oli piirtää 24 sivua (tai 100 ruutua jos sivu ei ole hyvä tapa mitata sarjiksen pituutta). Mitään ennakkovalmisteluja ei saa olla paperilla, mutta kuten näkyy, meikäkin varasti vanhoja juttuja tarinan sekaan. Myöskään en saanut tätä aivan valmiiksi, esim. ekan sivun splash-ruudun unohdin piirtää, ja jotkin mustaksi tarkoitetut alueet ovat värittä.

Jos jaksan tehdä tämän loppuun, laitan sen myyntiin halvalla, jotta siitä tulee suosittu kuin Maon Pienestä punaisesta kirjasta. Mutta tästä tulee mv - aion toki laittaa harmaasävyjä sisälle."

Tämän kirjoitin nyt aamulla, kun sain skannaukseni ko. sarjakuvasta sähköpostiini, mutta nyt huomaan, etten ehdikään siirtää tiedostoja tänne, koska koulu alkaa, joten illemmalla vasta sitten...

MUOKS. Nyt uppaan sarjikseni tänne, sen mitä siitä on olemassa. Nämä olivat alunperin .tif-muodossa, ja muuttaessani kaikkien koon ja tiedostomuodon väsyin niin etten jaksa selkeyttää kuvia. Ovat aikamoista mössöä, koska ne on vain tresholdilla määritetty. Taas yksi syy lisää ostaa parempilaatuinen tekele,  lehti - jos saan sen joskus tehtyä.